Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

P95a27v44e66l 74V44é64b49r

18. 2. 2020 9:19

A ta argumentace: "Dlouho jsme to nezdražovali, tak to zdražíme" - to nemá chybu.

1 0
možnosti
JK

To tak ve státě, kde právo podléhá potřebám naplnění státní kasy. I tyto poplatky se započítávají do složené daňové kvóty a den daňové svobody se opět posouvá.

Tato vláda zatěžuje občana víc jak Kalousek v době krize, však už ho anonáci přestali připomínat.

Taky nám milá hradní spravedlivá ministrině vzkázala: "Občane vezmi právo do vlastních rukou a nezatěžuj soudy." Papouškovala tak vládního šéfa, osobně bez souhlasu by takovou myšlenku nevypustila. Soudy jsou zaplaveny žalobami z prostředí politiky a pro nějaké ty občany už není místo.

0 0
možnosti
MB

Už se blížíme zoufalství dob KSČ - Kasa prázdná, co bychom tak soudruzi, ještě zdražili ? Půjdeme dle abecedy - A - Alkohol, B - Brikety, C - Cigára. V. Bilak podává svůj návrh - F - Fšetko súdruhovia ...

Přichází opět, inovativní nápad z dílny Vědmy, A. Schillerové. Pokud ekonomika započne drhnout - MY přidáme ! V daňovém chaosu a utrácení. Mám potravinový nápad - Rohlík odnesený domů - 21% DPH, zkonzumován v prodejně - 15% . Zakoupen - ponechán v regálu na místě - 10% ! To je vono ! ... :-)

0 0
možnosti
JK

Jen Chuck Norris dokázal vypít jedno pivo se třemi sazbami DPH a přikousnout k tomu rohlík ve stejném gardu nedokáže ani Otík Rákosník. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1163x
Někdy chci být slyšet.

Seznam rubrik