Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Pokud jen v Itálii na koronavirus zemřelo včera za jediný den dalších 349 lidí, bude asi třeba uzavření hranic prodloužit a vše ostatní řešit až následně.

Možnosti jsou totiž jen dvě:

- vakcína

- karanténa

Vakcína neexistuje a třetí možnost není.

1 0
možnosti
PR

P15a17v74e43l 53R73y74š91k33a

16. 3. 2020 17:49

Možná , možná , co by kdyby .....

1 0
možnosti
PK

To je ale blábol.

4 0
možnosti
Foto

Posledně psal o alkoholu za volantem.... tak bude nejspíš na vině zbytkáč

1 0
možnosti
Foto

To je hra o čas - aby to nedostalo příliš mnoho lidí, dokud není ani lék, ani vakcína. Protože ti, které to vezme hodně (a nemusí to být jen starší ročníky), jsou bez JIP v ohrožení života.

Šíření může dramaticky omezit všeobecné nošení roušek mimo domov (jak je to v některých zemích běžné) - pak totiž, i když jste infikovaný a ještě to nevíte, značně omezíte šíření.

Je celkem zvláštní, že nám nařizují kde co, ale ty roušky ne (asi abychom se neptali, kde ty roušky jsou), ale tohle se dá nahradit vlastní svépomocnou výrobou.

2 0
možnosti
FL

Čeká se na vakcínu. Národ se proočkuje a bude po všem. Některé cestovky zkrachovaly, lidi nemuseli/nemohli utrácet za dovolenou ale našetřené peníze půjdou pak jinam, ekonomika o ně nepřijde. Možná dřív než bude vakcína, najde se efektivní léčba, která zachrání víc životů, karantena zmírní. Nápad s ochranou pouze seniorů taky není špatný.

0 0
možnosti
AP

JJ za dva tři čtyři roky bude vakcína, naočkujeme se a ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1163x
Někdy chci být slyšet.

Seznam rubrik