Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nesmysl,je stále obviněn a stihán, tak nenaříkejte určitě se dočkáte spravedlnosti.

6 2
možnosti
Foto

Když on výsledek nemusí být líbivý natolik, aby splnil nejen autorovo očekávání/přání;-D

5 2
možnosti

Autor je asi momentálně zavostalej.Pokud to nebylo v pořádku,tak to ROP pro střední Čechy bude po žadateli vymáhat zpět,případně i s pokutou.Takže z jeho kapsy se nebude platit nic.

7 2
možnosti

nejde o to, že ROP bude peníze i s pokutou vymáhat zpět, ale o princip podvodného jednání. Pro Vaše info, co je podvod:

Podvod je čin, kterého se dopustí ten, kdo zneužije cizí nevědomosti či důvěřivosti k vlastnímu neoprávněnému prospěchu či obohacení, resp. někoho za tímto účelem uvede v omyl.

Urážet autora je hodně smutné, takto se diskuze nevede milý pane Čechu

2 2
možnosti
Foto

Nejvíce ponižující je ta skutečnost, že ten který vykřikoval, že všichni kradnů, ten který preventivně označil všechny živnostníky za zloděje, ten který během svého činění se v politice dvojnásobně navýšil svůj majetek. Ten se těm slušným a pracovitým posmívá. A ti kterým to nedochází, ti kejvaj.

Přesně dle rčení: Soused má novou kozu. Já nemám. Tak ať mu zdechne!

Karma.

6 7
možnosti
Foto

POKUD ,,UMÍTE", POŘIDˇTE si i Vy svou kozu;-D Pokud ne, můžete si taky alespoń svobodně ,,šumět":-P

4 2
možnosti
Foto

Autor napsal blog ve smyslu svého motto. Chce rozproudit diskuzi. Mně se stačí rozhlédnout po luzích a hájích kolem bydliště a vidím děsné ptákoviny postavené za peníze EU. Zbytečné asfaltky v polích a lesích, ovocnými stromky olemovaná pole, která jsou tak intenzivně chemicky ošetřována, že to vylučuje, aby z těch stromků něco bylo. Za všechno se vyhodila spousta evropských peněz a při znalosti ceny je mi jasné, že notně předraženě. Z cizího krev neteče. Tak to berou místní a tomu šibalovi, které má správné kontakty jsou i vděční, jedou-li na houby kolem a místo po polní jedou po vyasfaltované cestě. Podobně beru i ČH. Měla stát na dohled od E55 ruina statku, nebo z peněz Babiše s přispěním dotací z EU hezký areál? Pokud nějaká "hlava" vymyslela, že dotace jsou pro ty a ty, tak se Agrofert přizpůsobil podmínkám a tenhle nikomu neškodící úmysl se bude jen těžko dokazovat. Z vhledem k tomu, že se dotace nedaří čerpat, tak buďme rádi za každého, kterému se to podaří a dotace využije, místo aby je rozkradl.

8 5
možnosti

P98a34v51e75l 96V91é53b66r

9. 2. 2018 16:44

Víte, on ten Bureš si vzal peníze, které mu nenáležely. Kapesní zloděj si též vezme peníze, které mu nenáležejí. Já nevím, jak vy, ale já v tom nevidím rozdíl: Jeden i druhý je zloděj.

7 5
možnosti
Foto

8-o Ono je vyšetřování zastaveno, či snad odloženo?Či již byl soud, a ten nikoho neodsoudil? Anebo jen ,,čiré zoufalství", že se nezadařilo;-( Jinak, ono vyjmutí neznamená vrátit dotaci zpět do rozpočtu EU, ani ,,vypaření se" oné ,,inkriminované" částky, což ovšem pan autor dobře ví, že:-P

6 0
možnosti

Je to svinstvo prvního kalibru něco podobného to co tady dělal bolševik 45 let.

4 4
možnosti
Foto

To ano. Leckdo ,,nepohodlný" byl i tehdy na základě anonym. oznámení likvidovánRv

6 1
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1163x
Někdy chci být slyšet.

Seznam rubrik