Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mám v Německu dost příbuzných a známých a ti mají zase jiné zkušenosti než JXD. Navíc JXD rád lže. Podívejte na http://www.reflex.cz/clanek/komentare/81775/nekorektni-mapa-jak-vypada-zlocinnost-imigrantu-v-nemecku.html

Lež č.1. Není to o Německu, ale všech německy mluvících zemí, až po Lichtenštejnsko.

č.2. Není to pouze o migrantech , najdete tam Rumuny, Bulhary, Poláky....,

sexuálním činem je i polibek, který si nepřála. Za leden až březen spáchalo asi 1,5 mil. migrantů. 1600 trestných činů.

Srovnejme to s námi. 1,5 mil. obyvatel má asi Praha a okolí

http://www.mapakriminality.cz/

a zjistíte, že bylo spácháno přes 11 tis trestných činů. Tedy mají SEDMKRÁT MENŠÍ KRIMINALITU než my! Napáchají tolik trestných činů jako obyvatelé Liberecka.

Co dodat?

1 0
možnosti

J47a49n 27R41á10ž

20. 9. 2017 19:25

Otázkou, na kterou je nutno otevřeně a bez předsudků hledat odpověď v prvé řadě je, zda je islám jen ryzím náboženstvím, nebo je politickou, státotvornou ideologií, jakou bylo například křesťanství ve středověku a na počátku novověku..

A pravdivým zodpovězením této otázky se teprve můžeme dopátrat i odpovědi na otázku, zda je toto náboženství/ideologie v souladu s demokratickými hodnotami, na kterých stojí náš právní systém i normy občanského spolužití, tedy jsou-li fundamenty Islámu ve shodě se základní listinou práv a svobod.

Obávám se, že pro otevření diskuze na toto téma, není v řadách evropských politických i intelektuálních elit už dnes dostatečná odvaha.

2 0
možnosti

I v rozvinutých demokraciích bývají některá náboženství zakázána. Nevidím v tom problém. Ale vůbec nejlepší bude k nám nepouštět nikoho. Koukněte do Dubaje. Můžeš tam pracovat, ale nikdy nedostaneš občanství i kdyby ses oženil s deseti pytli (rozuměj ženami v tradičním oděvu). Zkus tam najít kostel, nebo vyřvávat svá práva. Holky zkuste si tam vyjít v letním oblečení jak u nás. Špičkové odborníky si tam pozvou a po skončení práce šup zpátky domů.

1 0
možnosti

Prosím specifikujte ty rozvinuté demokracie a které náboženství je tam zakázané. Díky

1 0
možnosti

Islám není náboženství, islám je zhoubná totalitní ideologie na úrovni nacismu nebo komunismu. Zakázat takovou ideologii určitě možné je.

Není přece možné, aby si kdejaká obskurní sekta dělala co sama chce a schovávala se za náboženství.

1 0
možnosti

Islám bych přímo nezakazovala, ale jediná cesta je omezit vzrůst menšiny, která nás bude chtít předělávat. Xenofob má stejné právo na svou kulturu a xenofobii VE SVÉ DOMOVINĚ jako přistěhovalec na svá lidská práva daná ústavou.

Nechci žít v době, kdy je přistěhovalec vítán a turista na obtíž.

1 0
možnosti

Souhlas s názorem autora, v článku je dosti jasně znázorněn postoj s kterým se shoduji. I ten nejmírumilovnější muslim musí uposlechnout islámua ikdyž nejsem znalec, právo šarija znám další některé citované články o vztahu k nevěřícím taktéž. není co řešit,snad jen bránit naší civilizaci.[>-]

3 0
možnosti

V Ústavě se nesmí škrtat v rozporu s Listinou základních práv a svobod. Docela mě překvapuje, že to netuší ani inteligentní Slavomír. Sympatizantům SPD bych to nevyčítal. To je mimo jejich možnosti.

2 0
možnosti

Nikdy jsem tady nepal, že jsem nějak moc inteligentní.

Vždy jsem psal, že jsem inteligentnější než ty.

1 0
možnosti

Tento článek dostal ode mne karmu.

2 0
možnosti

No a? ____Proč se u toho tváříte, jak kdybyste vytáhl tisícovku z vlastní kapsy?

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS