Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OV

A řesně takhle začal Klement! Když bylo souvěrců dostatek, demokratické postupy okamžitě zrušil a demokraty umlčel nebo zabil. No a vo vo votom to je!

3 0
možnosti
MK

Prošel jsem si diskusi - stále stejní obhájci islámu, viďte p. Mašku a p. Vokoun se přidá se svými poznámkami. Nejlepší odpovědí na bagatelizování nebezpečí plynoucí z islámské ideologie je příspěvek a odkaz pane Stehlíka.

Ze starších materiálů a nemyslím si, že je to dnes jiné, je zřejmé, že v našich mešitách se asi evropské právo nepřednáší; spíše to bude podobné jako v Německu.

Divím se, jak mohl ústavní soud v kterékoli evropské zemi nevzít v potaz islámskou nauku a její hlásání náboženské nesnášenlivosti, nerovnost pohlaví, výzvy k násilí vůči ateistům a jinověrcům atd. atd. A přitom existuje rozhodnutí evropského soudu o šárii a u nás jasné omezení svobody vyznání v zák. č.3/2002 sb. § 5, proti kterému se islámská nauka proviňuje.

Církve nemohou hlásat cokoli s odvoláním na ústavou zaručenou svobodu vyznání!

Pane Mašku, mohou se na Vás usmívat v Maroku a kde všude jinde jak chtějí, na jejich počínání se naše zákony nevztahují. Ale v celé Evropě se vztahují zákony na všechny imámy, kteří vystudovali nějakou islámskou univerzitu. A opět, myslíte, že se na takové škole přednáší evropské právo s cílením na demokratické principy?!

A tady je důvod přepřahat v celé Evropě ty staré herky, které principy demokracie překryly multikulturní bezbřehostí.

5 0
možnosti
PP

P47a74v10e38l 94P73o36n36e80c

16. 4. 2017 11:41

Jen doplňuji, že zmíněný zákon má jasnou oporu i v Listině základních práv a svobod ČR, kde článek 16-4 připouští omezení náboženského vyznání: "Výkon těchto práv může být omezen zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu veřejné bezpečnosti a pořádku, zdraví a mravnosti nebo práv a svobod druhých".

1 1
možnosti
LO

Problém je takzvaná "svoboda vyznání", která přesně tímto způsobem umožňuje získat nositelům některých ideologií diskriminační výhody.

2 0
možnosti
PM

"Svoboda vyznání" je čirý eufemismus. Vztahuje se jen na určitá náboženství.

1 0
možnosti
AR

Je i u nás zajímavé, že náhle se "křesťanskými hodnotami" ohánějí i politici bez jakékoli vazby na církve a jejich praxi. Začínají chápat, že v duchovně vyprázdněném sekulárním státě není jedno, jsou-li občané křesťany nebo ti co dodržují křesťanské zásady, či naopak muslimy.

3 0
možnosti
JR

J94a34n 85R96á77ž

15. 4. 2017 18:33

Souhlas.

Oháním se křesťanskými hodnotami i já, který jsem přetrhal vazby na jakoukoliv církev jako sedmiletý, když jsem odmítal chodit do náboženství. Ač se to zdá být nelogické, tak spojovat křesťanstské tradice pouze s církvemi. Církve vznikly až když císaři poznali,že musí křesťany pacifikovat a institucionálně dostat pod kontrolu, takže učinili z církví součást výkonné moci státu. Ty pak někter tradice zrušily a nové vytvořily.

Důležité je žít podle křesťanských hodnot. Znevažování hodnot, na kterých naše civilizace "vyrostla" a tvoří základy naší evropské identity, je největší zločin, kterého se na nás všech dopouštějí liberální socialisté vládnoucí Evropské unii.

2 0
možnosti
MS

Všem pochybovačům bych vřele doporučil článek "Střezte se Vánoc, zní v německých mešitách" redaktorky Jany Šafaříkové, který vyšel v MF Dnes 8.4.2017 a který popisuje zkušenosti německého novináře Constantina Schreibera s návštěvou mešit v Německu. Připomínám, že nejde o nějakého extrémistu, nýbrž o moderátora v e ř e j n o p r á v n í ARD. Nad tím, co v mešitách imámové hustí do hlav svých oveček, zůstává rozum stát. Učí je přesný opak toho, co je v zájmu Německa - tedy žádná integrace, žádné sžívání se se západní společností.

http://www.pressreader.com/czech-republic/dnes-prague-edition/20170408/281625305159026

7 0
možnosti
Foto

Jak zabránit rozpínavosti islámu? Velmi jednoduše. Zabránit nárustu muslimú. Ale to je velmi složitě.

2 1
možnosti
VV

Kde? Oni u vas nejak rostou?

2 3
možnosti
PT

P50e76t21r 37T95o84m88e67k

15. 4. 2017 12:10

R^R^R^ A tvrdě vymáhat. Jestli by tomu měly bránit zákony, je třeba je změnit. Co nejdřív.

3 0
možnosti
Foto

Karma! R^

Je naprosto nezbytné nedovolit islámu, aby se u nás jakkoli rozpínal!

Problém tady ale není ve svobodě náboženského vyznání, ale v tom, že islám není ze cca 90% náboženstvím, ale nadřazenou nenávistnou fašistickou ideologií.

Takže tady stačí zákonem definovat, co je a co není náboženstvím a v ten moment bude slavný islám a jeho nerovnoprávnost žen, tresty smrti, práno šaria, znásilňování nezletilých děvčátek, tělesné tresty, polévání kyselinou, obřízky žen, nadřazování muslimů nad bezvěrce a jinověrce .... a další jeho podobné odporné středověké praktiky konečně a definitivně "out"!

Je ho propagace a šíření musí být trestné, podobně jako je tomu u jiných nenávistných a nadřazených fašistických ideologií a tím pak nadále přestane ohrožovat naši svobodu a demokracii! R^

12 0
možnosti
JZ

Muzete mi vysvetlit co to je propagace ci sireni islamu a jak byste chtel zabranit jeho existenci u nas? To jako ze se slovo "islam" stane trestne a bude se cenzurovat ci co?

2 1
možnosti
AB

A34l15e56š 53B51o73h71á17č

15. 4. 2017 11:26

Myslím, že nemohu souhlasit s p. Havelkovou, že značná část obyvatel této země se navíc za křesťany už nyní nepovažuje a ke křesťnaským tradicím se nehlásí.

Přesně to je 40% obyvatel, kteří se hlásí k tomu, že jsou bez vyznání (já jsem jeden z nich). Ale Vánoce, půlnoční a velikonoce slavíme všichni, ne? Mimochodem také třeba myslivci, hasiči, rybáři a ostatní mají svého křesťanského svatého patrona. Je to jen přežitý zvyk?

2 1
možnosti
JR

J84a22r71a 52R14a73n97k

15. 4. 2017 21:16

Jenze nekteri vidi za krestanstvim, ktere bylo radne zprofanovane vice, pritom staci zit moralne a mit empatii pro druhe.

1 0
možnosti
AB

A51l74e75š 98B55o12h28á94č

15. 4. 2017 11:20

Pane Záturecký, pokud nevidíte, že náš styl života je jiný než styl života islámských přistěhovalců, tak kdo je naivní? Ano, my si můžeme dělat v rámci zákona, co chceme. Oni vlastně také. Ovšem naše zákony jsou neslučitelné, že? Navíc ty jejich popisují i to, jak mají žít. Ovšem, pokud rozdíl nevidíte, tak se přestěhujte třeba do Saudské Arábie, docela by mě zajímalo kolik českých zvyků a "našeho" chování si udržíte.

9 0
možnosti
JZ

A v cem je tedy jejich styl jiny? A vcem je muj a Vas styl stejny? Poc bych si nemel v islamskych zemich udrzet svuj styl zivota? Nekolik jsem jich uz navstivil a krome toho, ze tam nebylo me milovane pivo, jsem se tam citil normalne. Nevim proc by jejich styl byl byl neslucitelny s mym. Navic jste stale nepopssl, co to ten styl je, kdyz je podle Vas tak zjevny.

3 3
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1163x
Někdy chci být slyšet.

Seznam rubrik