Opravdu se v Ústavě nesmí škrtat?!

20. 09. 2017 12:07:56
Politici si z kvót na migranty udělali tahák do voleb. Ale dělají si z nás jen legraci. Kdyby nám EU posílala Ukrajince a Poláky, tak jim budeme i tleskat. Ale tady se jedná o muslimy. O islám. A to je ten problém!

Proběhla další politická debata. Okamura stále zastával názor na zákaz islámu v ČR. Ostatní politici (Kalousek, Fiala, Stropnický) jednohlasně odmítli tento návrh s tím, že není možné zakázat jakékoli náboženství na které má každý dle ústavy právo.

Zatímco Okamura říkal, že islám je dle něj ideologie jako byl fašismus a ten zakázaný je, tak ostatní si stáli za tím, že to je náboženství a že tím špatným je „islamismus“, což je forma radikálního islámu.

No, mě se to zdá jako slovíčkaření. Typicky politické řečičky.

Já samozřejmě chápu, že velká část muslimů je mírumilovná a nejsou teroristé. Ale pár teroristů mezi nimi je! A další větší část běženců jsou ti mladí muži, kteří tvoří skupiny a společnými silami obtěžují své okolí, nerespektují naše zákony a zvyklosti a opravdu ničí náš způsob života. Jinými slovy: roztahují se tam, kam přijdou. Opravdu děsivý článek z běžné německé vesnice o tom psal JXD http://www.reflex.cz/clanek/komentare/81831/autenticka-zpoved-kazdodenni-zkusenost-s-imigranty-v-nemecku.html. Navíc zkušenosti ukazují, že i mírumilovní muslimové se mohou během chvíle radikalizovat a dávat bomby do metra nebo obchodních domů, jako například v minulém týdnu v Londýně.

Ano, v Ústavě máme zakotvenou svobodu vyznání. Ale chceme si k nám pustit náboženství, které se cítí nadřazeně všem ostatním? Který dělí lidi na věřící v islám a ostatní, které je třeba na víru buď obrátit nebo podrobit. Já takové sousedy nechci.

A jelikož se obávám, že nikdo není schopen poznat, který muslim je mírumilovný (a budou i jeho děti) a který je radikál. Nepoznáme který bude „jen“ znásilňovat a který bude financovat nebo ukrývat teroristy, a který chce a bude žít v klidu a míru. Tak proto musíme islám v ČR omezit a nepodporovat.

A trvat na naprosté otevřenosti a svobodě vyznání (konkrétně vůči islámu) a plácat se po ramenou, jak jsme vyspělí, a to vůči náboženství, které jako jediné na světě s sebou přináší útlak, strach, terorismus, diskriminaci a netoleranci (a to nade vší pochybnost) to je přece nesmysl.

Autor: Aleš Boháč | středa 20.9.2017 12:07 | karma článku: 32.64 | přečteno: 893x

Další články blogera

Aleš Boháč

A zase diktát

UNESCO má zachovávat dědictví pro budoucí generace. Škoda, že při tom nebere ohled na životní prostředí.

23.6.2021 v 14:59 | Karma článku: 13.68 | Přečteno: 329 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jan Ziegler

V Rusku se nekonaly volby, ale vyhlášení vůdce zločineckého gangu

Ne, opravdu nelze v Rusku mluvit o svobodných volbách a nejen těch prezidentských. Zástupci skutečné opozice jsou zavíráni do vězení nebo rovnou vražděni. Západ nesmí uznat násilnického mafiána Putina za ruského prezidenta.

18.3.2024 v 12:30 | Karma článku: 21.33 | Přečteno: 307 | Diskuse

Ondřej Šebesta

Sedm stupňů do Sokola

Jak slepá musela starostka být, když její asistentka, které každý měsíc strhávali část platu na její dluhy, přicházela s luxusními kabelkami, nákladnými šperky aměla prostředky na drahé zahraniční zájezdy.

18.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 23.52 | Přečteno: 453 | Diskuse

Radomil Bábek

Je údělem Čechů prožít v každé generaci dvě totality?

Jak se asi cítili lidé, kteří přežili jednu totalitu, aby si za pár let svobody s hrůzou uvědomili, že už zase žijí v totalitě jiné? Možná, jako my. Jestli jsme po roce 1989 něco nečekali, pak návrat socialismu.

17.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 36.66 | Přečteno: 857 | Diskuse

Josef Nožička

Když Evropský parlament žaluje Evropskou komisi (u Soudního dvora Evropské unie)

Při čtení zprávy o rozmrazení peněz orbánovskému Maďarsku si někteří dost možná vzpomněli na letošní summit lídrů EU, na němž došlo nečekaně rychle ke schválení pomoci ve výši 50 miliard eur Ukrajině.

17.3.2024 v 8:10 | Karma článku: 31.78 | Přečteno: 605 |

Petr Kubík

Jak dohnat západ?

Každý z nás, ať už je jakéhokoliv věku, už nejspíše někdy slyšel slavné a opakované heslo - dohnat západ.

17.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 28.40 | Přečteno: 2794 | Diskuse
Počet článků 39 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1163

Někdy chci být slyšet.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...